Delegacja Czerwonego Krzyża z RFN w Ratuszu Głównomiejskim w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1976)
Przedstawia delegację Czerwonego Krzyża z RFN w Ratuszu Głównego Miasta w Gdańsku, 22 listopada 1976 r.