Ex Libris Molnár Béla / FA. - Fery, Antal (1908-1994) (1969)
Dwie ryby ułożone jedna nad drugą, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Molnár Béla. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.