J. Kern i W. Krzemiński - Mój brat niepoprawny / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz teatralny przedstawienia 8.09.1967 r. Reżyseria Barbara Kilkowska, scenografia Ali Bunsch, kierownictwo muzyczne Jerzy Michalak.