[Afisz teatralny. Incipit] Pan Damazy : komedia w 4 akatch Józefa Blizińskiego / Państwowy Teatr Wybrzeże. (Państwowy Teatr Wybrzeże, 1949)
Afisz informujący o przedstawienjiu w Teatrze Dramatycznym w Gdyni 10.01.1950 r. Reżyseria: Czesław Strzelecki.