Gdańsk Niedźwiednik / artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1980)
Zdjęcia przedstawiają ogólny widok osiedla Gdańsk-Niedźwiednik, bloki, kościół, domki jednorodzinne, około 1985 roku.