[Afisz. Incipit:] Dwie godziny z jazzem na ty. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o koncercie w Tczewie w Domu kultury 23.01.1956 r.
Keywords: Muzyka jazzowa -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne