Strategie koprodukcyjne (polsko-francuskie) w perspektywie transkulturowej - Kita, Barbara (2018)
Słowa kluczowe: polsko-francuskie koprodukcje, trankulturowość, kino transkulturowe.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronach 362-363.
Streszczenie w języku angielskim.
Keywords: Współpraca kulturalna -- Francja -- 1990-.; Współpraca kulturalna -- Polska -- 1990-.; Koprodukcja (technika audiowizualna).