Poland. ([S.l. : s.n., 1935)
Broszura promująca walory turystyczne Polski wraz z podst. inf. o kraju.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Turystyka -- Polska -- 1900-1945.; Polska -- 1900-1945 -- wydawnictwa ilustrowane; Polska -- 1900-1945 -- wydawnictwa informacyjne