[Afisz. Incipit] Kapitanat Portu Elbląg urzadza w dniu Swieta Zwyciestwa ... wielka uroczystosc ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie i uroczystości poświęcenia łodzi w Elblągu w 1947 r.