Ex Libris Karen Jacob Lindegaard C. B. - Blæsbjerg, Christian (1903- ). (1966)
Przedstawia w owalnym obramowaniu w górnej części na tle stronicy książki czterolistną koniczynę, u dołu ozdobny garnek gliniany, między nimi napis: Ex Libris. Na obramowaniu napis: Lindegaard Karen Lindegaard Jacob. Sygn. aut. w obrębie kompoz.