Klucz do marketingu : najważniejsze teorie, pojęcia, postaci / Jonathan Sutherland, Diane Canwell ; [tł. Zbigniew Dziedzic]. - Sutherland, Jonathan (1958- ). (Klucz do..., 2008)
Publikacja stanowi wszechstronny przewodnik po głównych tematach, pojęciach, terminach i ich twórcach ważnych dla wiedzy i praktyki matketingu.