Klucz do marketingu : najważniejsze teorie, pojęcia, postaci - Sutherland, Jonathan (1958- ).; Canwell, Diane; Dziedzic, Zbigniew (historyk).; Wydawnictwo Naukowe PWN. (Warszawa : Wydawnictwo Naukowe PWN, 2008)
Publikacja stanowi wszechstronny przewodnik po głównych tematach, pojęciach, terminach i ich twórcach ważnych dla wiedzy i praktyki matketingu.
Indeks.
Keywords: Marketing -- słowniki