Przez żołądek do tożsamości : język i tożsamość zawarte w przepisach kulinarnych polskiej społeczności Ćelinovaca / Paulina Wichniewicz. - Wichniewicz, Paulina
Słowa kluczowe: polska mniejszość narodowa, Bośnia i Hercegowina, język, tożsamość.