[Afisz teatralny. Incipit] Jarosław Iwaszkiewicz - Odbudowa Błędomierza / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1974)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 20.02.1974 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria Marek Okopiński, scenografia Andrzej Markowicz.