[Afisz teatralny. Incipit] Jarosław Iwaszkiewicz - Odbudowa Błędomierza - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1974)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 20.02.1974 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria Marek Okopiński, scenografia Andrzej Markowicz.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.