[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w związku z Głosowaniem Ludowym ... zakazuję sprzedaży i podawanie napojów alkoholowych ... / J. Oderowski. - Oderowski, Jan ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zakazie sprzedaży alkoholu w związku z refernedum.