Poranek pieśni i tańca : Program - Zrzeszenie Studentów Polskich (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1953)
Program występów. Wśród zespołów Międzyuczelniany Chór Akademicki dyr. Tadeusz Tylewski.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Chóry -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne