Danzig. Krantor - Sternfeld Kaufhaus (Gdańsk). (Danzig : Nathan Sternfeld, 1910)
Przedstawia Żuraw w Gdańsku, widok od strony Motławy, ok. 1910 r.
Data wg nr serii na awersie: 10 78757.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Żuraw Wielki (Gdańsk, Polska ; brama) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe