Jan Paweł II - pielgrzymujący pasterz świata / Jerzy Stefański. - Stefański, Jerzy (1940- ).
1. Zwiastun przebaczenia i pojednania. 2. Blisko chorych i umierających. 3. Głos biednych i "zranionych życiem". 4. W dialogu ze starszymi braćmi. 5. Liturg jedności chrześcijan. 6. Brat wierzących w jednego Boga. 7. Młodszy od młodzieży.