Jan Paweł II - pielgrzymujący pasterz świata - Stefański, Jerzy (1940- ). (2001)
1. Zwiastun przebaczenia i pojednania. 2. Blisko chorych i umierających. 3. Głos biednych i "zranionych życiem". 4. W dialogu ze starszymi braćmi. 5. Liturg jedności chrześcijan. 6. Brat wierzących w jednego Boga. 7. Młodszy od młodzieży.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005); 1989-2000; 1945-1989; 2001-; 1901-2000; Papiestwo; Podróże apostolskie; Artykuł z pracy zbiorowej