wujaszekwania.txt / projekt graficzny maciek małecki ; Teatr Wybrzeże. - Małecki, Maciej (1973- ). (Teatr Wybrzeże, 2004)
Plakat premiery 28.11.2004 r. Teatr przy Targu Węglowym. Reżyseria: Monika Pęcikiewicz. Nazwisko autora na środku plakatu.