wujaszekwania.txt - Małecki, Maciej (1973- ).; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2004)
Plakat premiery 28.11.2004 r. Teatr przy Targu Węglowym. Reżyseria: Monika Pęcikiewicz. Nazwisko autora na środku plakatu.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.