Sto pięć razy Polska - Przybylak, Feliks (1933-2010).; Zitzewitz, Lisaweta von (1952-2020). (1993)
Recenzja książki: Deutsche und Polen : 100 Schlüsselbegriffe / hrsg. von Ewa Kobylińska, Andreas Lawaty und Rüdiger Stephan. München-Zürich 1992.
Recenzja książki: 5 mal Polen / Lisaweta von Zitzewitz, München-Zürich 1992.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.; Niemcy -- stosunki -- Polska -- miscellanea; Polska -- stosunki -- Niemcy -- miscellanea