Gdańsk - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1950)
Przedstawia zrujnowany podczas wojny kościół św. Józefa w Gdańsku, 1950 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie