Cyprian Kamil Norwid - Za kulisami / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1980)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 14.06.1980 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Irena Maślińska, scenografia: Łucja i Bruno Sobczakowie, muzyka: Andrzej Głowiński.