Ogłoszenie o bezpłatnym masowym prześwietleniu płuc / Zbigniew Szajna. - Szajna, Zbigniew (Starostwo Powiatowe Tczewskie, 1948)
Afisz informujący o obowiązku prześwietlenia płuc wraz z planem prześwietleń 18.10.1948 r.