Ogłoszenie o bezpłatnym masowym prześwietleniu płuc - Szajna, Zbigniew (Tczew : Starostwo Powiatowe Tczewskie, 1948)
Afisz informujący o obowiązku prześwietlenia płuc wraz z planem prześwietleń 18.10.1948 r.
Keywords: Gruźlica -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- źródła