Joseph Poniatowsky. - Oldermann, Friedrich (1802-1874).; Bolzani, A. M. (Berlin Berlin bei Bolzani, 1830)
Przedstawia Józefa Poniatowskiego, popiersie 3/4 w lewo, głowa 3/4 w prawo, w mundurze z futrzaną narzutą.
Data powstania na podstawie bibliografii.
Pod kompozycją po prawej nazwisko autora: Oldermann del.
Poniżej informacje o wydawcy.
Katalog portretów osobistości polskich i obcych w Polsce działających, t. 4, P-S
Keywords: Poniatowski, Józef -- (1763-1813); Generałowie; Arystokracja; Grafika niemiecka; Litografia