Uczestnicy uroczystości podniesienia bandery na 116-tysięczniku "Marszałek Goworow" / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia uczestników uroczystości podniesienia bandery na 116-tysięczniku "Marszałek Goworow" w Stoczni im. Komuny Paryskiej w Gdyni, 16 stycznia 1979 rok.