Uczestnicy uroczystości podniesienia bandery na 116-tysięczniku "Marszałek Goworow" - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia uczestników uroczystości podniesienia bandery na 116-tysięczniku "Marszałek Goworow" w Stoczni im. Komuny Paryskiej w Gdyni, 16 stycznia 1979 rok.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Stocznia Gdynia; 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Gdynia (woj. pomorskie)