Mamy córeczkę! 1. 09. 1981. Godz. 8.15 / H. Fajlhauer. - Feilhauer, Henryk (1942-1999) (1981)
U góry na tle drewnianej ściany obejmująca się para, poniżej napis: mamy córeczkę! 1. 09. 1981. Godz. 8.15, u dołu niemowlę oplecione sznurkami. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.