Ex libris et collectis H. Buriot Darsiles - Schrer, Franz; Buriot-Darsiles, Henri (1875-1944). ([Linz, 1925)
Napis w czterech wierszach: Ex libris et collectis H. Buriot Darsiles.
Na odwrociu nazwisko aut. i miejsce wyd. Data wg działalności właściciela.