Dziewica Maryja w tajemnicy Bożego miłosierdzia / Teofil Siudy. - Siudy, Teofil (1947- )
1. Ogarnięta Bożym miłosierdziem: Maryja arcydziełem miłosierdzia Bożego. 2. Pomagająca w drodze do źródeł Bożego miłosierdzia: Maryja Matką miłosierdzia.