Molier - Lekarz mimo woli / A. Grenda ; Państwowy Teatr Lalek "Pinokio". - Grenda, Andrzej ([wydawca nieznany], 1994)
Plakat przedstawienia w 1994 r. Nazwisko autora w prawym dolnym rogu. Reżyseria: Waldemar Wilhelm, scenografia: Elżbieta Iwona Dietrych, muzyka: Marek Jaszczak, plastyka ruchu scenicznego: Kazimierz Knol.