Molier - Lekarz mimo woli - Grenda, Andrzej; Teatr Lalki i Aktora "Pinokio" (Łódź). (Łódź : [wydawca nieznany], 1994)
Plakat przedstawienia w 1994 r. Nazwisko autora w prawym dolnym rogu. Reżyseria: Waldemar Wilhelm, scenografia: Elżbieta Iwona Dietrych, muzyka: Marek Jaszczak, plastyka ruchu scenicznego: Kazimierz Knol.
Keywords: Teatr Lalki i Aktora "Pinokio" (Łódź) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.