Ex Libris Jaromír Obrátil / Jerzy Jarnuszkiewicz. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) (2005)
Tańczący harnaś z ciupagą w ręku, obok lecący ptak z rozpostartymi skrzydłami. U dołu na tablicy napis: Ex Libris Jaromír Obrátil.