Danzig-Langfuhr Jeschkentalerweg. (Kunst u. Verlagsanstalt Schaar u. Dathe Komm. Ges. a. Akt., 1905)
Przedstawia ulicę Jaśkowa Dolina w Gdańsku Wrzeszczu, widok w kierunku rynku z okolic skrzyżowania z ul. Batorego, ok. 1908 r.