Odezwa w związku z koniecznością zapewnienia uczestnikom Międzynarodowych Targów Gdańskich zakwaterowania w mieszkaniach prywatnych / Prezydent M. Gdyni. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz z 19.07.1947 r.