Odezwa w związku z koniecznością zapewnienia uczestnikom Międzynarodowych Targów Gdańskich zakwaterowania w mieszkaniach prywatnych - Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z 19.07.1947 r.
Pod tekstem: Prezydent Miasta w z. (-) P. Stolarek Wiceprezydent.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Międzynarodowe Targi Gdańskie (1947-?).; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła