Antoni Czechow - Wiśniowy sad / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1985)
Ulotka z programem teatralnym premiery, która miała miejsce 5.05.1985 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Krzysztof Babicki, scenografia: Anna Rachel, muzyka: Andrzej Głowiński.