Profesjonalne praktyki pracowników socjalnych wykorzystywane we współpracy z klientem "zaburzonym psychicznie" / Anna Jarkiewicz. - Jarkiewicz, Anna
Słowa kluczowe: profesjonalne praktyki, praca socjalna, klient, "zaburzenie psychiczne".