Rybak I - Żukowski, Stanisław (1911-1983). ([Warszawa], 1965)
Przedstawia portret w popiersiu rybaka w sztormiaku.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, technika, numer odbitki 4/5, sygnatura autora. Miejsce powstania według działalności autora. Data według podobnych datowanych prac autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.