Ex Libris Seminariów Teologicznych USB [Edward Kuczyński]. - Kuczyński, Edward (1905-1958) (1939)
Przedstawia stół, na którym stoi w lichtarzu paląca się świeca i rozrzucone są książki, jedna z nich jest otwarta, na jej stronach greckie litery alfa i omega. U dołu pod kompoz. napis: Ex Libris Seminariów Teologicznych USB.