Stasys Eidrigevičius : pastele = Stasys Eidrigevičius : pastels / [red. Beata Nycz ; wprowadzenie Ryszard Kapuściński ; tł. na jęz. ang. Michael Jacobs]. - Eidrigevičius, Stasys (1949- ). (Buffi, 1997)
Album obrazów Stasysa Eidrigevičiusa.