[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w sprawie właściwości terytorialnych Nadleśnictwa w zakresie ochrony lasów prywatnych na terenie powiatu kościerskiego / J. Kiszkis. - Kiszkis, J. (Starosta Powiatowy Kościerski, 1948)
Afisz informujący o podziale lasów 6.12.1948 r.