[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w sprawie właściwości terytorialnych Nadleśnictwa w zakresie ochrony lasów prywatnych na terenie powiatu kościerskiego - Kiszkis, J. (Kościerzyna : Starosta Powiatowy Kościerski, 1948)
Afisz informujący o podziale lasów 6.12.1948 r.
Keywords: Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- źródła