Ex Libris René Bakker W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1982)
Przedstawia dwa drzewa, u dołu na szarfie napis: Ex Libris René Bakker. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.