Ex Libris René Bakker - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Bakker, René. ([Gdynia, 1982)
Przedstawia dwa drzewa, u dołu na szarfie napis: Ex Libris René Bakker. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Miejsce wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999