[Afisz. Incipit:] Chłopi powiatu sztumskiego! Pod protektoratem ... wielki zjazd chłopów powiatu sztumskiego. (Malbork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zjeździe chłopów 31.08.1947 r.
Keywords: Polskie Stronnictwo Ludowe (1945-1949); 1901-2000; 1945-1989; Chłopi; Sztum (woj. pomorskie ; okolice); Druki ulotne