Sierpień 80 : Stocznia makieta pomnika / fotografia Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1980)
Przedstawia makietę Pomnika Poległych Stoczniowców wiezioną przez bramą nr 2 w Stoczni Gdańskiej na wózku akumulatorowym, 30 sierpnia 1980 r.